Contact en informatie aanvraag De Kaap Reizen op Facebook

Op deze pagina's:

De Kaap Reizen op Facebook

Bekijk onze Facebookpagina

Direct meer informatie?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de diverse (maatwerk)mogelijkheden die De Kaap Reizen u kan bieden.

Vrijblijvend aanvragen

(februari 2015) Alexa&Henny, Ina&Ed / 23 daagse “Baie Mooi Anders” privé maatwerk-reis

  • februari 2015
  • 23 daagse “Baie Mooi Anders” privé maatwerk-reis
  • 03-02-2015 t/m 25-02-2015

Omdat we al eerder in Zuid Afrika waren geweest, kozen we nu voor de Kalahari, Fishriver-canyon in Namibie en de Westkust, afzakkend naar Kaapstad en omgeving. Eerst bezochten we een prachtig particulier wildreservaat tegen de grens van Botswana. Onze huisjes lagen aan een waterplas, waar de hele dag door dieren kwamen drinken: olifanten liepen op een paar meter afstand van ons verhoogd en beveiligd terras. Apen, bokken, zelfs een neushoorn en zebra’s liepen naast elkaar. Ook maakten we vier gamedrives met onze eigen ranger. Hij zorgde er voor dat we ook de leeuwen, jachtluipaarden en neushoorns te zien kregen. Geweldig! Daarna reden we door de Kalahari, bezochten we een ijzermijn, zagen de kameeldoringbomen en later de aparte kokerbomen. de Augrabieswaterval en de klipdassies in een ruige omgeving.

Onderweg logeerden we in prachtige B&B’s met gastvrije eigenaren. Richting Namibie zagen we kolossale nesten in elektriciteitspalen en bomen van de wevervogels. Heel apart. De Fishrivercanyon is indrukwekkend en zeer oud. Ook daar verbleven we in een prachtige lodge en genoten van de mooie zonsondergangen! Daarna naar de Westkust. We bezochten een Jan van Gentenkolonie, zagen flamingo’s mooie rustige stranden, zelfs nog een walvis en veel zeehonden. Bij Lambertsbaai bezochten we, bij zonsondergang, een heerlijke visbraai op een verlaten strand. Daarna in de buurt van Kaapstad verschillende wijngaarden in een prachtige omgeving bezocht en natuurlijk opnieuw weer genoten van de prachtige stad Kaapstad.

Het fijne van de Kaap Reizen is, dat je je eigen reis kunt samenstellen en in kleine groepjes reist. Stoppen wanneer je wilt. Ook ‘s avonds werden we overal naar toe gebracht. Mooie B&B’s. Kortom van het begin tot het eind verzorgd. Echt vakantie!