Contact en informatie aanvraag De Kaap Reizen op Facebook

Op deze pagina's:

De Kaap Reizen op Facebook

Bekijk onze Facebookpagina

Direct meer informatie?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de diverse (maatwerk)mogelijkheden die De Kaap Reizen u kan bieden.

Vrijblijvend aanvragen

(november 2012) Eef en Margriet & Jan en Suze / 28 daagse “Natuurlik Baie Mooi” hoogtepunten maatwerk reis

 

  • November 2012
  • 28 daagse “Natuurlik Baie Mooi” hoogtepunten maatwerk rondreis
  • 01-11-2012 t/m 28-11-2012

Hallo Hans en Evelyn,

Zoals beloofd hierbij een verslag van onze reis.

Ruim een jaar geleden hebben wij besloten naar Zuid-Afrika te gaan, hoe wisten we nog niet maar het stond vrij snel vast dat we niet met een groot reisgezelschap in een bus wilden. Bij toeval kwamen we op jouw site terecht en we dachten: dit is het. Na een ontmoeting met jou en later ook met Evelyn wisten we het zeker zo gaan we het doen en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Wat hebben we veel gezien en gedaan: Het prachtige landschap met een uitzichtpunt met de prachtige naam: God’s Window, het Krugerpark waar we binnen 2 dagen de Big Five hebben gezien. Safaritochten ook in andere parken, een braai in de wildernis, olifanten aan het badderen, een cheeta! Giraffen naast de auto, zebra’s met jongen, brutale apen en een “massage” van struisvogels! Al die dieren waren voor ons echt een hoogtepunt van de reis.

Maar laten we de rest niet vergeten, een bootreis over het St. Lucia meer, waar we nijlpaarden en krokodillen hebben gezien, het traditionele Zulu dorp, de Valley of Desolation (alleen de naam al….)en heel indrukwekkend het bezoek aan een township!

Dan heb ik het nog niet eens over alle overnachtingadressen gehad, het een nog mooier dan het ander, met een uitschieter de overnachting bij de gezellige en lieve Sue en natuurlijk Buffelsdrift! En het heerlijke eten natuurlijk.

Ook de tijd in en nabij Kaapstad was geweldig: Stellenbosch (al voor 12 uur ’s morgens aan de wijn), de Tafelberg, Robbeneiland (een beetje hoge golven) en als klap op de vuurpijl: Kaap de Goede Hoop. Allemaal dingen waar je vaak iets over hebt gelezen en nu sta je er zelf, geweldig!

En dan is het in een keer voorbij, de koffers voor de laatst keer in de bus, alle cadeautjes ingepakt (wat waren er veel leuke marktjes en winkeltjes), het laatste diner op een spectaculaire plek en dan is het tijd voor het afscheid.

Hans en Evelyn jullie hebben ervoor gezorgd dat we een onvergetelijke vakantie hebben gehad, Hans door zijn attente en actieve zorg voor ons en zijn duidelijke liefde voor “zijn” Zuid Afrika en Evelyn door haar gezellige aanwezigheid.

Wij kunnen iedereen aanraden op deze manier Zuid Afrika te leren kennen!!

Wij genieten nog na met ongeveer 3000 foto’s en 6 uren film.

Groetjes en tot ziens,
Eef en Margriet & Jan en Suze