Contact en informatie aanvraag De Kaap Reizen op Facebook

Op deze pagina's:

De Kaap Reizen op Facebook

Bekijk onze Facebookpagina

Direct meer informatie?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de diverse (maatwerk)mogelijkheden die De Kaap Reizen u kan bieden.

Vrijblijvend aanvragen

(november/december 2003) Gerard en Inge Boswinkel

Reis Zuid-Afrika november-december 2003

Na vele jaren de enthousiaste reisverhalen te hebben gehoord van Hans Pot en zijn schitterende films en foto’s te hebben gezien was voor ons de interesse gewekt, om ook een keer met hem en zijn vrouw mee te gaan naar Zuid-Afrika.

Hij had al verschillende keren mensen meegenomen op zijn reizen door Afrika. Wie kon ons beter dit prachtige land laten zien dan hij.

Wij zijn gestart in Johannesburg en zijn met een gehuurde auto door verschillende natuurgebieden en steden naar Kaapstad gegaan. Onderweg heeft hij ons prachtige wildparken laten zien.
Ook de route door hemzelf uitgezet zat vol met afwisselingen en elke avond weer een goede overnachting in een door hemzelf uitgekozen Bed en Breakfast. In Kaapstad heeft hij ons vele toeristische bezienswaardigheden laten zien.

Wij zijn zelf zeer ervaren reizigers, wij hebben o.a. een campertocht gemaakt door Canada en vele vakanties op eigen gelegenheid gemaakt in Europa.

Als je voor het eerst in Zuid-Afrika komt is het zeer prettig dit onder begeleiding te doen van een ervaren iemand zoals Hans, die hier zelf meerdere jaren heeft gewoond. Het is toch een heel ander continent dan Europa of Noord-Amerika waar wij zelf ervaring mee hebben.

Wij houden aan deze reis zeer goede herinneringen over en bedanken Hans en zijn vrouw hiervoor. Het is een land waar we zeker terug willen komen.

Gerard en Inge Boswinkel