Contact en informatie aanvraag De Kaap Reizen op Facebook

Op deze pagina's:

De Kaap Reizen op Facebook

Bekijk onze Facebookpagina

Direct meer informatie?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de diverse (maatwerk)mogelijkheden die De Kaap Reizen u kan bieden.

Vrijblijvend aanvragen

Marian en André

Reisverslag naar Zuid Afrika. (November 2002)

“Zuid Afrika….. een wereld in één land”.

Met deze zin uit de reisbeschrijving van onze reisleider Hans Pot begon in feite ons bezoek aan Zuid Afrika. Enthousiast gemaakt door onze reisgenoten Hans en Evelyn konden we maandenlang voor onze vertrekdatum al uitzien naar hetgeen ons te wachten stond in het meest Zuidelijke land van het Afrikaanse continent. Het werd dan ook de meest fascinerende vakantie welke we ooit hebben meegemaakt.

Aan de hand van onze uitgebreide reisbeschrijving konden we ons uitstekend voorbereiden op de vakantie van ons leven. Van dag tot dag stond aangegeven welke route we met onze Toyota Condor gingen volgen, wat we onderweg aan bezienswaardigheden zouden tegenkomen en in welke B&B’s we gingen overnachten. Een groot voordeel was dat we in onderling overleg heel eenvoudig van ons reisplan konden afwijken als we hier aanleiding toe zagen. Iedere avond werd in gezamenlijk overleg het plan voor de volgende dag besproken.

Aan alles komt een eind dus ook aan deze reis. Na een reis van 14 uur (met een tussenlanding in Johannesburg) kwamen we moe maar zeer voldaan terug in Nederland. Het was voor de eerste keer dat we hier waren maar….zeker niet de laatste keer.

DE WERELD IN EEN LAND!!!

Met deze ene regel kun je Zuid Afrika het best typeren. Het is er fantastisch!! We willen Hans en Evelyn hierbij bedanken voor de geweldige reis welke we samen in goede harmonie met hen hebben mogen maken. Hun kennis en ervaring maakten van deze reis een echte WERELD reis.

Marian en André Leverink