Contact en informatie aanvraag De Kaap Reizen op Facebook

Onze reizen

Onze privé en maatwerk reizen

Breng een bezoek aan één van de vele wildparken, bijvoorbeeld het 19.000 vierkante kilometer grote Kruger National Park, welke één van de grootste “gecontroleerde” wildparken ter wereld is.

Ga op “ontdekkingsreis” door de meest noorderlijke provincie van Zuid Afrika, Limpopo, ook wel als het “Gouden Hoefijzer” omschreven, vanwege de vele ongerepte natuur.
De Limpopo Provincie heeft een rijke geschiedenis aan verschillende culturen.

Ontdek de schoonheid en rust van de Karoo, half woestijn, met zijn gezonde klimaat of ontdek de bloemenpracht van Namaqualand.

Maak kennis met St. Lucia, een uitgestrekte lagune in Kwazulu-Natal, het land van de Zulu’s waar nijlpaarden, krokodillen en veel vogels afhankelijk zijn van het water; luier op het prachtige strand van Umhlanga; geniet al wandelend van de natuur in de Drakensbergen; ontmoet de grootste dikhuiden ter wereld in het Addo African Elephant National Park; volg de Tuinroute naar één der mooist gelegen steden ter wereld, Kaapstad.

U overnacht onder andere in goede bed & breakfasts, guesthouses, lodges, guestfarms, rondavels en luxe safaritenten.
Onze reizen worden uitgevoerd per minibus met airco of luxe auto met airco,  die ter plaatse worden ingehuurd door   De Kaap Reizen.

Privé rondreizen door Zuid-Afrika per minibus: